Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/modernefilantropi.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Grundejernes Investeringsfond – Moderne Filantropi

Skip links

Grundejernes Investeringsfond

GI sætter spot på renovering med filantropiske værktøjer

Renovering af ældre bygninger har haft ry for at være kedeligt og usexet. I den brede offentlighed, blandt politikere og i byggebranchen har der været langt mere prestige i nybyggeri. Med redskaber fra katalytisk og strategisk filantropi har Grundejernes Investeringsfond haft held med at vende den tankegang. I denne episode af podcasten Moderne Filantropi kan du høre et uddrag af interviewet med adm. direktør Lars Axelsen om arbejdet i GI, der uddeler 30-40 mio. kr. om året.

Interviewet blev optaget i april 2019 og offentliggjort i nyhedsbrevet Danmarks Fonde. På www.danmarksfonde.dk kan du læse hele den tilhørende artikel.

Join the Discussion