Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/modernefilantropi.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Egmont Fonden, Henriette Christiansen – Moderne Filantropi

Skip links

Egmont Fonden, Henriette Christiansen

Egmont Fonden: ”Mangel på læring og livsduelighed er nutidens fattigdom.”

I denne episode af podcasten Moderne Filantropi giver Henriette Christiansen et indblik i Egmont Fondens arbejde og strategi. Henriette Christiansen er direktør for fondens støtte- og bevillingsadministration og er dermed ansvarlig for fondens almennyttige aktiviteter.

Henriette Christiansen fortæller blandt andet, at fonden ser sig som en samfundsaktør, der i samarbejde med andre aktører i samfundet er med til at løse nogle af samfundets problemer. De ønsker at skabe så langvarige og permanente forandringer som muligt og har bevæget sig fra at arbejde ud fra “godhedens logik” til “nødvendighedens logik”. Det vil sige, at deres arbejde er problembaseret.

Fonden arbejder for at styrke udsatte børn og unges læring og livsduelighed. Det ultimative succeskriterium er, at alle børn og unge er i stand til at tage en ungdomsuddannelse i 2030.

 

Denne episode er optaget i maj 2017.